Analysemetoder i mejeriindustrien

Torsdag, 28 maj, 2015
09.30-16.00
Hotel Legoland i Billund

 

Kom med til et spændende seminar om analysemetoder i mejeriindustrien.

 

Analysemetoder er værktøjer! Værktøjer til at sikre, dokumntere og validere, at fødevaresikkerhed, sensorisk kvalitet, egenkontrolprogram, lovgivning, kunde- og forbrugerkrav m.m. kan opfyldes. Desuden bruges analysemetoderne også til, at produktionen foregår så effektivt som muligt og med et minimum af ressourcespild - hvad angår både råvare og øvrige ressourcer.

Der er således mange gode grunde til at fokusere på analysemetoderne og hele tiden sikre sig at disse er rigtigt valgt og velfungerende i forhold til deres respektive formål.

Udviklingen går hurtigt, både i forhold til hvad og i hvilke mængder man kan måle, hvordan man måler og ikke mindst hvordan man sikre og validerer sine målemetoder og optimerer prøveudtagning m.m.

Seminaret vil udover ovenstående belyse rammerne for de internationale standarder, der er på mejeriområdet samt de krav, som myndigheder og lovgivning stiller til valg af analysemetoder m.m.

Download hele programmet HER!