Mejeriforskningens Dag

Den 2. marts 2017 sætter Mejeriforskningens Dag retningen for fremtidens forskning inden for mejeriproduktion - med forskellige spor efter præference og fagområde. 

Mælk - Ny viden og muligheder
Under temaet Mælk - Ny viden og muligheder og med undertemaerne: Sundhed & Ernæring, Fødevaresikkerhed & Mikrobiologi samt Teknologi mødes forskere og branchefagfolk i debat om nyeste forskning versus industrielt potentiale. 
Undertemaerne byder bl.a. på indlæg om Mælk til fjerne markeder, Nye krav til holdbarhed og Forbedret kvalitet. Her tages der bl.a. fat på de nyeste forskningsresultater og spændende cases fra industrien om udfordringer ved opbevaring af laktosereduceret UHT-drikkemælk.
Fra Aarhus Universitet er der positive resultater i forskningen om Brain Milk - eller Mælk til hjernen. Mælks indflydelse på hjernens udvikling og funktion belyses, herunder hvordan forskere på Aarhus Universitet arbejder på at løse mysteriet om mælkekomponenters rejse forbi de vanskelige barrierer til hjernen samt mejeriindustriens forsøg på at udvikle produkter, der er særligt sunde for hjernens udvikling.
Der er rig mulighed for at sammensætte sit eget individuelle faglige program.

Reserver den 2. marts!
Mejeriforskningens Dag finder sted på Hotel Legoland i Billund den 2. marts 2017, så reserver allerede nu dagen!
Mejeriforskningens Dag starter i et klassisk setup med keynote speakers. Her er ernæringschef i Landbrug & Fødevarer, Merete Myrup Christensen på podiet med et indlæg om Nye sundhedstrends efterfulgt af Vice President i Chr. Hansen A/S, Esben Laulunds indlæg om Potentialet for mikroorganismer i mejeriprodukter.
Gå heller ikke glip af dagens sidste indlæg ved Sven Thormahlen om Tendenser inden for international mejeriforskning.

Tilmelding

Program

Information vedr. deltagelse for kandidatstuderende ved KU Science

 Stemningsbilleder fra 2015 med det højeste deltagerantal nogensinde på 200 fagspecialister fra mejeriindustrien, mejerierne og universiteterne - og med rigtig gode evalueringer.

Arrangørerne bag konferencen er:

  • Mejeribrugets ForskningsFond
  • Foreningen af mejeriledere og funktionærer
  • Danmarks Mejeritekniske Selskab
  • Dansk Mejeriingeniør Forening
  • Landbrug & Fødevarer

Mejeriforskningens Dag er en heldagskonference i forskningens tegn og med fordybelse i innovation, viden, vækst, forskning og globalisering.

Vil du se mere om den seneste konference i 2015 kan du se mere her.