Præsentation af indlæggene fra Mejeriforskningens Dag 2017:
Plenum
Nye sundhedstrends - Merete Myrup Christensen
Potentialet for mikroorganismer i mejeriprodukter - Esben Laulund
Udvikling af nye funktionelle mælketyper - Leif Friis Jørgensen
Værdiskabende innovation - Sven Tormahlen
Sundhed & Ernæring
Sund, smagfuld og naturlig: Forbrugerpræferencer overfor mejeriprodukter
Liisa Lähteenmäki
Maria Kümpel Nørgaard
Mejeriprodukters indflydelse på musker og knogler
Lars Rejnmark
Britt Christensen
Mælk til hjernen - om mælks indflydelse på hjernens udvikling & funktion
Esben Skipper Sørensen & Anne Staudt Kvistgaard
Forebyggelse af metabolisk syndrome vha. mejeriprodukter
Kjeld Hermansen
Lea Brader
Fødevaresikkerhed & Mikrobiologi
Mikrobiel diversitet på mejeriet
Lene Jespersen
Nick Nørreby
Biobeskyttende kulturer
Stina Dissing Aunsbjerg Nielsen
Preben Jørgensen
Mere mælk og mælkevand, mindre postevand og spildevand
Susanne Knøchel
Søren Nøhr Bak
Sygdomsfremkaldende mikroorganismer - nej tak
Lisbeth Truelstrup Hansen
Yinghua Xiao
Teknologi
Samspille mellem proces og produktegenskaber: Mælkeproteiner som ingrediens i fødevarer
Richard Ipsen
Connie Benfeldt
Mælk til fjerne markeder - Nye krav til holdbarhed og forbedret kvalitet
Lotte Bach Larsen
Valentin Rauh
Nye Filtreringsteknikker
Ulrich Kulozik
Claus Hélix
Udvikling af nye enzymer til mejeriindustrien
Martin Willemoës
Hans van den Brink