Kvalitetssikring i mejeriindustien

Torsdag, 25 januar, 2024
10:00 - 16:00
Hotel Legoland, Billund

Danske mejeriprodukter er verdenskendte for meget høje kvalitetsstandarder. På dette seminar dykker vi ned i de nøgleaspekter, der sikrer den høje kvalitet og bliver opdateret på de nyeste metoder, der bidrager til at bevare og forbedre standarden inden for mejeriproduktion.

 

Eksperter i en række oplæg guide dig gennem mulighederne for kvalitetskontrol, hvor komplekse analysesystemer er blevet etableret for råvarer, færdige produkter og CIP-rengøring. Med stadig stigende krav om kontrol og dokumentation er det afgørende at forstå og anvende de nyeste analysemetoder herunder prøveudtagning, validering af målemetoder og brugen af referenceprøver og standarder, så man optimerer overblikket og bruger analyseresultaterne til at fastholde kvaliteten og rette eventuelle fejl. I takt med de stadig mere omfattende retningslinjer for kvalitetsarbejdet er erfaringsudveksling og vejledning blevet afgørende.

 

Lær, hvordan ERFA-grupper og opmærksomhedsskabende events som fx Food Safety Day spiller en central rolle i denne sammenhæng. hvis du stræber efter topkvalitet indenfor dit produktionsfelt, så meld dig til dette seminar.  

 

Tilmeld dig HER