Den 13. marts 2024 slår Mejeribrugets Dag dørene op i en ny udgave, som branchen forhåbentlig vil tage godt imod.
Mejeriforeningen og Danmarks Mejeritekniske Selskab står bag arrangementet med Dansk Mejeriingeniør Forening og Foreningen af mejeriledere og funktionærer som medudbydere. Visionen er at skabe et mødested for mejeriindustrien i bred forstand, hvor mejerifaglighed, netværk og vidensdeling bidrager til en stærk og konkurrencedygtig mejeriindustri.
Mejeribrugets Dag er en dag, der samler branchen - dels med det formål at knytte kontakter mellem mejeribrugets mange aktører og leverandører og dels styrke branchens unikke sammenhold og kultur. Forventningen er at se rigtigt mange deltagere fra mejerier samt organisationer og virksomheder i tilknytning til branchen, og at alle går hjem fra Mejeribrugets Dag med fornyet indsigt samt konkret viden om nye muligheder og trends relateret til mejeri, teknologi og mejeriprodukter.
Dagen er bygget op som moduler dvs. deltagelse i hele eller dele af arrangementet. Det foreløbige program ser ud som følger:
09.30-14.30: Merværdi og vækst gennem mejeri- og leverandørsamarbejde
Et forum, hvor mejeriernes nøglepersoner og branchens leverandører mødes og udveksler nyheder og erfaringer med det formål at skabe værdi, synergi og vækst for alle parter. Der veksles mellem leverandørpræsentationer fra podiet og mulighed for dialog og udveksling af visitkort ved leverandørernes standpladser. Deltagerne kan forvente at høre om nyheder indenfor teknologi, optimeringer m.v.
14.30-15.00: Kaffe
15.00-16.30: Mejeriforeningens temapræsentation: Indlæg og debat m.v. ud fra dagens overordnede team
16.30-18.00: Produktpræsentation - udstilling og smagning af mejeriprodukter
18.00: Netværksmiddag