Gå til hovedindhold
Mejeriteknisk Selskab logo

Mejeriteknisk Selskab

  • Selskabet
    • Formål
    • Vedtægter
    • Bestyrelse
    • Medlemmer
    • Generalforsamling
    • Regnskaber
    • Generelle betingelser
  • Medlemskab
    • Bliv medlem
  • Sponsorer
    • Sponsorer
    • Bliv sponsormedlem
    • Bliv seminarsponsor
  • Aktiviteter
    • Afholdt
    • Sustainable Food Processing
    • Mejeriforskningens Dag
  • English
  • Kontakt
  • Gode ideer
  • Links

Presentations Dairy Suppliers Day

 

Alternative Heating with Gentle Product Handling, Alflow Scandinavia

Bearings - Undiscovered Opportunities - CeramicSpeed Bearings

Cheese Dedicated for Slicing, Obram, A Tetra Pak Company

Hydrodynamic Cavitation Technology, SPX Flow Technology

Instiant Infusion, SPX Flow Technology

Millennials - The Upcoming Consumers, COSUCRA GROUPE WARCOING

New Generation Lactose Free Milk, DSS, A Tetra Pak Company

New Developments in Dairy Cultures, CSK Food Enrichment

Reuse of RO-Water, Grundfos Biobooster

Supplier Perspective on the Dairy Sector's Competiveness and Value-creation - Professor Olav Jull Sørensen

Guldsponsorer

  • Novonesis
  • dms-firmenich
  • Kerry Taste & Nutrition

Kommende aktiviteter

20/05/2025
Nordic Dairy Congress
20 – 22 May, 2025 in Reykjavik, Iceland
11/09/2025
10:00 - 16:00
Seminar: World class processes for cheese and fermented products
Hotel Legoland
22/10/2025
Generalforsamling 2025
  •  
  • 1 af 2
  • næste ›

Eksterne aktiviteter

Sponsorer

  Kontakt
Mejeriteknisk Selskab
Munkehatten 28
5220 Odense SØ
Telefon: 66124025
dms[at]mejeriforum[dot]dk
Modtag nyhedsbrevet Update fra Mejerimedier