Gå til hovedindhold
Mejeriteknisk Selskab logo

Mejeriteknisk Selskab

  • Selskabet
    • Formål
    • Vedtægter
    • Bestyrelse
    • Medlemmer
    • Generalforsamling
    • Regnskaber
    • Generelle betingelser
  • Medlemskab
    • Bliv medlem
  • Sponsorer
    • Sponsorer
    • Bliv sponsormedlem
    • Bliv seminarsponsor
  • Aktiviteter
    • Afholdt
    • Sustainable Food Processing
    • Mejeriforskningens Dag
  • English
  • Kontakt
  • Gode ideer
  • Links

Præsentationer fra Shelf Life - mejeriprodukter

How fresh is fresh - Research Scientist Valentin Rauh, Arla Foods

Shelf Life program in Arla - Senior R&D Manager Edward Sliwinski, Arla Foods

Keep it great! With bioprotection - Senior Application Scientist Cecilie Lykke Marvig Nielsen, Chr. Hansen A/S

Bioprotection of cheese - possibilities and experiences - Senior Application Scientist Malene Svejstrup, DuPont Nutrition Biosciences

ESL milk - theory and pratice of shelf life extension - Senior Dairy Technologist Andrzej Holanowski, Tetra Pak

UV-C lys som desinfektion - nu og i fremtiden - Cand. Agro Karsten Snitkjær, Naturlig Desinfektion
UV-C light as desinfection - now and in the future - Cand. Agro Karsten Snitkjær, Naturlig Desinfektion

Predictive microbiology for the dairy industry - PhD Student Veronica Martinez Rios

Guldsponsorer

  • Novonesis
  • dms-firmenich
  • Kerry Taste & Nutrition

Kommende aktiviteter

20/05/2025
Nordic Dairy Congress
20 – 22 May, 2025 in Reykjavik, Iceland
11/09/2025
10:00 - 16:00
Seminar: World class processes for cheese and fermented products
Hotel Legoland
22/10/2025
Generalforsamling 2025
  •  
  • 1 af 2
  • næste ›

Eksterne aktiviteter

Sponsorer

  Kontakt
Mejeriteknisk Selskab
Munkehatten 28
5220 Odense SØ
Telefon: 66124025
dms[at]mejeriforum[dot]dk
Modtag nyhedsbrevet Update fra Mejerimedier