Præsentationer - 08-09-2020

Følgende præsentationer er tilgængelige online - klik for åbning (der er to af dagens præsentationer, som ikke må offentliggøres online, og som kun kan ses ved seminaret/webinaret):

Beskyttelse af mejeribetegnelser – Lovgivning og retstilstand
v. Sanne Bastholm & Louise Myhre Utzen, Landbrug & Fødevarer

Plantebaserede produkter 
v. Professor Lotte Bach Larsen, Institut for Fødevarer, Aarhus Universitet

Speciality fats for plant based products
v. Global Costumer Innovation Manager Mads Clausen Pedersen, AAK

Udvikling af en skræddersyet starterkultur til plante-baserede mejerialternativer fra en sidestrøm
v. Videnskabelig assistent Anders Peter Wätjen, DTU - Fødevareinstituttet

Effective in vitro degradation of gluten for gluten intolerant people
v. Account Manager Andreas Reif-Beck & Senior Technical Service Manager Fruit & Beverages Andreas Bruchmann, DSM - Food Specialties 

Non-dairy and blended products (web-version)
v. Category Director - Fresh Dairy Process Pranav Shah, SPXFlow

Den ydmyge kartoffel – en vej til inspirerende og innovative løsninger til fødevareindustrien
v. Senior Application Specialist Line Bach Christensen, KMC