Følgende præsentationer er tilgængelige online - klik for åbning (der er to af dagens præsentationer, som ikke må offentliggøres online, og som kun kan ses ved seminaret/webinaret):
Beskyttelse af mejeribetegnelser – Lovgivning og retstilstand
v. Sanne Bastholm & Louise Myhre Utzen, Landbrug & Fødevarer
Plantebaserede produkter
v. Professor Lotte Bach Larsen, Institut for Fødevarer, Aarhus Universitet
Speciality fats for plant based products
v. Global Costumer Innovation Manager Mads Clausen Pedersen, AAK
Udvikling af en skræddersyet starterkultur til plante-baserede mejerialternativer fra en sidestrøm
v. Videnskabelig assistent Anders Peter Wätjen, DTU - Fødevareinstituttet
Effective in vitro degradation of gluten for gluten intolerant people
v. Account Manager Andreas Reif-Beck & Senior Technical Service Manager Fruit & Beverages Andreas Bruchmann, DSM - Food Specialties
Non-dairy and blended products (web-version)
v. Category Director - Fresh Dairy Process Pranav Shah, SPXFlow
Den ydmyge kartoffel – en vej til inspirerende og innovative løsninger til fødevareindustrien
v. Senior Application Specialist Line Bach Christensen, KMC