Præsentationer Fremtidens teknologier i skummesalen

Følgende præsentationer er tilgængelige online - klik for åbning. 

 

Fremtidens muligheder og ønsker til skummesalen
Expertise Director Dairy & Ingredients Rolf Pedersen, Niras

Alternative decontamination technologies for the dairy industry
Associate Professor Aberham Feyissa, National Food Institute, DTU

Myndighedsgodkendelse af alternativ afkimingsteknologi
Chefkonsulent Claus Heggum, Landbrug & Fødevarer

Milk Fractionation with Membrane Technology
CEO George Bou-Habib, MMS

Optimized homogenization of milk
Application Specialist Pavlos Kouroutsidis, Tetra Pak

How to lower the carbon footprint of the process room
Technical Product Specialist, Kenneth Sjöström, Tetra Pak

Digitalisering og Industri 4.0
Administrerende Direktør Carsten Jensen, Au2mate

Augmented Reality og Virtual Reality
xR Lead Consultant Christian Carlsson, Grundos

Brug af in-line målinger til processtyring
Administrerende Direktør Carsten Jensen, Au2mate