|
2013 |
||
|
Mejeriforsknings Dag Forårsfest Mejeribrugets Dag |
- - - |
april 2013 april 2013 februar 2013 |
| Prædiktiv mikrobiologi og mikrobiologiske hurtigmetoder | - | januar 2013 |
| 2012 | ||
| Proteinkagulering i ostemælk | - | december 2012 |
|
virksomhedsbesøg hos KMC i Brande |
- | oktober 2012 |
| Procesanalytisk Teknologi (PAT) | - | oktober 2012 |
| Leverandørens Dag | - | september 2012 |
|
Mælkens komponenter |
- | maj 2012 |
| Studietur til Tyskland, Polen og Knuthenlund (medudbyder) | - | april 2012 |
| Energioptimering med fokus på miljø og bundlinje - 3 | - | marts 2012 |
| Energioptimering med fokus på miljø og bundlinje - 2 | - | januar 2012 |
| 2011 | ||
| Saltlage | - | december 2011 |
| Energioptimering med fokus på miljø og bundlinje - 1 | - | december 2011 |
| Virksomhedsbesøg hos Aarhus Karlshamn | - | oktober 2011 |
| Økologi - fra mark til mejeri | - | september 2011 |
| Fedt i mejeriprodukter | - | maj 2011 |
| Studietur til Naturmælk, Holland og Tyskland (medudbyder) | - | maj 2011 |
|
Mejeriforskningens Dag |
- |
marts 2011 |
| Mejeribrugets Dag | - | februar 2011 |
| Vandforbrug som omkostningsparameter i mejerierne | - | januar 2011 |
|
2010 |
||
| Behandling af ostemælk samt optimering af osteprocessen | - | november 2010 |
| Virksomhedsbesøg hos Palsgaard A/S | - | oktober 2010 |
| Sundhedsfremmende mejeriprodukter | - | september 2010 |
| Er der muligheder for CO2-reduktion i dansk mejeribrug? | - | juni 2010 |
|
Studietur til Skåne og Bornholm (medudbyder) |
- | april 2010 |
|
Anvendelse af syrningskulturer til fremstilling af ost, med fokus på anvendelse af brugssyre kontra DVI-syre |
- | marts 2010 |
|
Mejeribrugets Dag på Kold college (medudbyder) |
- | februar 2010 |
| 2009 | ||
| Virksomhedsbesøg på Thise Mejeri | - | oktober 2009 |
| Anvendelse af separationsteknologi | - | april 2009 |
| Fra kvalitetsstyring til CSR | - | marts 2009 |
| Ostens smag | - | januar 2009 |
| 2008 | ||
| Bakteriofagerproblematikken - kan den undgås? | - | november 2008 |
| Virksomhedsbesøg på Chr. Hansens nye fabrik på Avedøre Holme | - | oktober 2008 |
| Studietur til Frankrig | - | september 2008 |
| LIFE's 150 års jubilæumsarrangement / besøg på Løgismose Mejeri i Tivoli | - | maj 2008 |
| Satsning på danske specialoste | - | april 2008 |
| Styring af syrningsprocessen i dagligdagen | - | februar 2008 |
| Optimering af mejeriernes pakkeprocesser | - | januar 2008 |
| 2007 | ||
| Hygiejnisk design af mejeriudstyr | - | oktober 2007 |
| Virksomhedsbesøg på Arla Foods, Nr. Vium Mejeri og Arla Foods, Danmark Protein | - | september 2007 |
| Trends og udviklinger indenfor pakkeriudstyr til fødevareindustrien | - | april 2007 |
| Virksomhedsbesøg på Danish Crown, Horsens | - | marts 2007 |
| Funktionalitet og funktionelle ingredienser i mejeriprodukter | - | marts 2007 |
| Procesoptimering og modellering inden for mejeriindustrien | - | januar 2007 |
| 2006 | ||
| Kvalitet og sikkerhed i mejeriprodukter | - | december 2006 |
| Virksomhedsbesøg på NATURMÆLK A.m.b.a. i Broderup | - | oktober 2006 |
| Studietur til Rusland | - | september 2006 |
| Muligheder og begrænsninger inden for fødevarelovgivning | - | april 2006 |
| Forårsseminar: Modning og holdbarhed - Hvad styrer disse processer i mejeriprodukter? | - | marts 2006 |
| Produktionsoptimering gennem Lean Management og Six Sigma | - | februar 2006 |
| Nyt om ostningsprocessen | - | januar 2006 |
| 2005 | ||
| Mælkeråvaren og dens betydning for produktkvaliteten | - | november 2005 |
| Virksomhedsbesøg på Arla Foods, Høgelund Mejeri | - | september 2005 |
| Studietur: Food Travel til Kina | - | maj 2005 |
| Nye trends inden for fedtstoffer i fødevareindustrien | - | april 2005 |
| Forårsseminar: Miljø i hverdagen - er det bare noget der koster penge? | - | marts 2005 |
| Kimreduktion | - | februar 2005 |
| Fremtidige perspektiver ved anvendelse af in-, on- og at-line målemetoder i forbindelse med processtyring | - | januar 2005 |
| 2004 | ||
| Statistisk procesanalyse og processtyring i mejeriindustrien | - | december 2004 |
| Studietur til Ægypten | - | november 2004 |
| Virksomhedsbesøg på Cocio Chokolademælk og Esbjerg Mejeri | - | oktober 2004 |
| Nye ingredienser udvundet af mælkens indholdsstoffer | - | april 2004 |
| Forårsseminar: Teknologiudvikling og ny teknik | - | marts 2004 |
| Udvikling inden for fraktionering og separering | - | januar 2004 |
| 2003 | ||
| Udstyr til osteproduktion | - | december 2003 |
| Virksomhedsbesøg hos Danisco A/S i Brabrand | - | oktober 2003 |
| Kimreduktion | - | oktober 2003 |
| Studietur til Irland | - | sept./okt. 2003 |
| Emballering og emballeringssystemer | - | april 2003 |
| Forårsseminar: Fra en komplex verden til et enkelt overblik i teknologi og uddannelse | - | marts 2003 |
| Nyt om ostningsprocessen | - | februar 2003 |
| Seneste års udvikling inden for rengøring og desinfektion | - | januar 2003 |
| 2002 | ||
| Syrningsprocessen | - | december 2002 |
| Virksomhedsbesøg på Grøndal Mejeri og Steensgaard Herregaardsmejeri | - | oktober 2002 |
| Studietur til Nordtyskland | - | maj 2002 |
| Dansk mejeriforskning og fremtidige indsatsområder | - | maj 2002 |
| Forårsseminar: Fødevaresikkerhed | - | marts 2002 |
| Dansk mejeribrugs aktiviteter i udlandet | - | februar 2002 |
| Udvikling og forskning inden for ostningsteknologien | - | januar 2002 |
| 2001 | ||
| Mælkeråvarens betydning for produktkvaliteten | - | november 2001 |
| Studietur til Brasilien og Argentina | - | november 2001 |
| Virksomhedsbesøg og foredragsmøde om Taulov Mejeri, Fredericia | - | oktober 2001 |
| Generalforsamling, Dronning Margrethe Hallen, Fredericia | - | oktober 2001 |
| Foredragsmøde om Arla Foods og virksomhedsbesøg på Brabrand Mejeri | - | april 2001 |
| Udvikling og forskning omkring syrningskulturer samt kvalitetssikring | - | marts 2001 |
| Anvendelse af membran- og andre separeringsprocesser i moderne mejeribrug | - | februar 2001 |
| 2000 | ||
| Emballering af mejeriprodukter | - | december 2000 |
| Fremstilling af ost med lavt fedtindhold | - | november 2000 |
| Virksomhedsbesøg til fynske gårdmejerier | - | oktober 2000 |
| Studietur til Norditalien | - | maj 2000 |
| Nye ernæringsperspektiver for mejeriprodukter - og forskningen bag | - | marts 2000 |
| Ostens modning og lagring | - | februar 2000 |
| Sensorik og mejeriprodukter | - | januar 2000 |
Planlagte aktiviteter
27/11/2025
10:00 - 12:30

