Gå til hovedindhold
Mejeriteknisk Selskab logo

Mejeriteknisk Selskab

  • Selskabet
    • Formål
    • Vedtægter
    • Bestyrelse
    • Medlemmer
    • Generalforsamling
    • Regnskaber
    • Generelle betingelser
  • Medlemskab
    • Bliv medlem
  • Sponsorer
    • Sponsorer
    • Bliv sponsormedlem
    • Bliv seminarsponsor
  • Aktiviteter
    • Afholdt
    • Sustainable Food Processing
    • Mejeriforskningens Dag
  • English
  • Kontakt
  • Gode ideer
  • Links
Præsentationer fra Osteproduktion i praksis

Ost - ost - ost af Site Director Henrik Kæmpe, Arla Foods Nr. Vium Mejeri

New era of microbial coagulants af Validation Manager Martin Haarman, CSK Food Enrichment

Syrning og koagulering i mozzarella produktion af Principal Scientist Ulf Mortensen, Chr. Hansen A/S

InBrine af Videnskabelig Assistent Agnete Harboe, Københavns Universitet

Accelerated cheese ripening af Professor Fergal Rattray, Københavns Universitet

Biogenic amines in cheese af Direktør Per Dedenroth Pedersen, Sacco Systems

Biodiversity in new starter cultures as a response to increasing bacteriophage pressures af Chesse Application Specialist Mette Winther Børsting, DuPont Nutrion & Health

Factors influencing "pasta filata" structure af Managing Director Mario Negri, GEA AG

(Semi) Hard cheese line solutions af Senior Technologist Arjen de Boer, Tetra Pak

Guldsponsorer

  • Novonesis
  • dms-firmenich
  • Kerry Taste & Nutrition

Kommende aktiviteter

20/05/2025
Nordic Dairy Congress
20 – 22 May, 2025 in Reykjavik, Iceland
11/09/2025
10:00 - 16:00
Seminar: World class processes for cheese and fermented products
Hotel Legoland
22/10/2025
Generalforsamling 2025
  •  
  • 1 af 2
  • næste ›

Eksterne aktiviteter

Sponsorer

  Kontakt
Mejeriteknisk Selskab
Munkehatten 28
5220 Odense SØ
Telefon: 66124025
dms[at]mejeriforum[dot]dk
Modtag nyhedsbrevet Update fra Mejerimedier