Præsentationer Ost og Valle

 

Følgende præsentationer er tilgængelige online - klik for åbning. 

Membranfiltreringens anvendelse i mejeriindustrien i går, i dag- og i morgen, med særlig fokus på valleproteinernes muligheder
Direktør Niels Osterland, MMS Nordic, Danmark

Valle, som råvare i moderne ingrediensproduktion
Vice President Supply Chain Povl Friis, Arla Foods Ingredients Group

Hvilke muligheder giver kaseinfraktionen – hvis vallen kommer først?
Head of Chemistry Mette Christensen, Arla Foods

Ostemælkens kvalitet og dens betydning for vallen
Global Quality Specialist Søren Dollerup Nielsen, Arla Foods Ingrediens

UV-behandling af valle
Research Engineer Benedikte B. Holm, Lyras

Hvordan passer jeg bedst på min valle i osteproduktionen?
Driftsingeniør Lars Tømmerholt & Produktionsdirektør Mette Toft, Thise Mejeri

Nye og innovative valleprodukter
Vice President of Research & Development Niels Østergaard, Arla Foods Ingredients