Gå til hovedindhold
Mejeriteknisk Selskab logo

Mejeriteknisk Selskab

  • Selskabet
    • Formål
    • Vedtægter
    • Bestyrelse
    • Medlemmer
    • Generalforsamling
    • Regnskaber
    • Generelle betingelser
  • Medlemskab
    • Bliv medlem
  • Sponsorer
    • Sponsorer
    • Bliv sponsormedlem
    • Bliv seminarsponsor
  • Aktiviteter
    • Afholdt
    • Sustainable Food Processing
    • Mejeriforskningens Dag
  • English
  • Kontakt
  • Gode ideer
  • Links

Præsentationer fra Innovative Emballager og Effektive Logistikløsninger

Innovation og design af emballager i mejeriindustrien - fremtidens varespejl af Strategi og Marketing Mark Dollerup Lyngaa Wegeberg, Art Director Helle Dollerup Lyngaa Wegeberg, Cameleon Reklamebureau og Art Director Jurgen Bender, Sputnik Design

Madspild og bæredygtige emballager af Sektionsleder Søren Rahbek Østergaard, Teknologisk Institut

Lovgivningens krav om fødevareemballager af Seniorchefkonsulent Gitte Hestehave, DI Fødevarer

WHEYPACK: Production of biodegradable packages from whey surplus af Project Coordinator Miguel, AINIA Technical Centre

Biobased biodegradable packaging for cold chain maintenance in E-commerce af Faglig leder Alexander Bardenstein, Teknologisk Institut

Emballager ... "designed for purpose" af Director Packaging Optimisation Karen Marie Tybjerg, Arla Foods

Kvalitetssikring af emballager og tryk på produkter af Direct Sales Account Executive Henrik Hansen, Wonderware by Schneider Electric og Forretningsdirektør IT & Automation Claus Sass Hvass, Eltronic A/S

Guldsponsorer

  • Novonesis
  • dms-firmenich
  • Kerry Taste & Nutrition

Kommende aktiviteter

20/05/2025
Nordic Dairy Congress
20 – 22 May, 2025 in Reykjavik, Iceland
11/09/2025
10:00 - 16:00
Seminar: World class processes for cheese and fermented products
Hotel Legoland
22/10/2025
Generalforsamling 2025
  •  
  • 1 af 2
  • næste ›

Eksterne aktiviteter

Sponsorer

  Kontakt
Mejeriteknisk Selskab
Munkehatten 28
5220 Odense SØ
Telefon: 66124025
dms[at]mejeriforum[dot]dk
Modtag nyhedsbrevet Update fra Mejerimedier